Beste allemaal!
Aan ons de eer om ons voor te stellen! We zijn nog maar relatief kort bij deze enthousiaste loopgroep, maar stellen ons uiteraard graag aan jullie voor; Renate  en Gabriëlle. We kennen elkaar al ca. 20 jaar en sinds een tijdje vinden we het leuk om af en toe met elkaar te gaan hardlopen. Dit hebben we natuurlijk eerst zelf geprobeerd. Toen we constateerden echte training nodig te hebben omdat vooruitgang ontbrak, hebben we ons verdiept in het volgen van training onder begeleiding. En dan gaat het dus wel goed 😊. Eerder hebben we bij een andere loopgroep gelopen maar daar hadden we niet wat we hier direct mochten ervaren: een warme en sociale groep met diverse niveaus waarin geen onderscheid wordt gemaakt. Onder de bezielende leiding van Jan is het iedere week weer een feestje en ook al lopen we nog niet zo lang mee: we vernemen echt al resultaat!

Samen hebben we ook al wat leuke runs gedaan: de Urban Trail, airport Night run en binnenkort hopen we o.a. de Run Forest Run bij Appelscha te kunnen lopen.

Wie wij verder zijn: twee ‘jonge‘ dames, altijd in voor een geintje die het lopen door de loopgroep echt erg leuk zijn gaan vinden. We hopen samen met jullie nog vele kilometers te mogen meelopen!

Gabriëlle. 17.12.2017