Mijn naam is Suzanne Thijs (43 jaar) , ik biedt running therapie en geeft cursussen harTlopen (Mindful Bewegen) onder de naar Run by Suus.

Ik loop vooral met mijn harT, vandaar ook het harTlopen.
Tijdens mijn burn out, waarin het hardlopen niet meer ging, heb ik 2 opleidingen gevolgd : Running therapie en Mindful Run. In deze periode ben ik met mijn neus op de feiten gedrukt dat je problemen, lichamelijke klachten niet weg kan rennen.
Hierdoor ben ik hardlopen anders gaan toepassen en gaan beleven.
Zo fijn dat ik nu binnen Run by Suus ‘hardlopen’ (mindful bewegen) in zet zodat men zich meer bewust wordt van:
– looptechniek
– loophouding
– ademhaling (neusademhaling)

Mindfulness /yoga worden ook ingezet om beter te leren voelen en je bewuster te maken
Met als resultaat meer bewust van jezelf en je omgeving, meer in het ‘hier en nu’, beter te voelen en meer energie.
Dit werkt veelal positief door op je dagelijks leven.

De samenwerking met Jan Douma/ loopgroep gRunn is ontstaan doordat we elkaars loopgroepen een clinic hebben gegeven. Hierdoor inspireerden wij elkaar en is het idee ontstaan voor de cursus Keep on the trail & harTlopen.
Deze cursus hebben we 2 keer gegeven en er gaan zeker meerdere komen in het nieuwe jaar. Het is een feest om dit samen met Jan te mogen doen.
Mijn voorkeur heeft trail running omdat ik hier veel meer beleef, op de mooiste plekken kom en je voor je het door hebt al een heel stuk hebt gelopen.
Daarnaast canicross ik zelf ook graag met mijn honden. Ik heb een teckel die heel enthousiast is en een Golden die liever lui dan moe is, maar zo het nu en dan wel leuk vindt om dit met ons 3tjes te doen.

    Suzanne T. 23.11.2017