Hondjes met hun baasjes

Mijn naam is Nina, 3 jaar en een mix herder. Mijn baasje heeft mij geadopteerd toen ik 4 maanden was. Ik kom uit Bosnië.
Ik heb heel veel energie, ben dol op spelen, wandelen, zwemmen, rennen en koekjes.
Mijn baasje is dit jaar weer begonnen met hardlopen.
Ik mocht dan vaak met haar mee, lekker los rennen. Deze rondjes rennen samen was leuk hoor, maar toen ze mij meenam naar Cani gRunn vond ik dat helemaal geweldig!
Hier waren meer hondjes met hun baasjes die het ook leuk vonden om te rennen. Gezellig!


In het begin was het wel wat wennen. Wij waren niet gewend om zo aan elkaar vast te zitten, middels tuig, harnas en flexibele lijn….
Dus toen mijn baasje met de andere baasjes aan het kletsen was, zag ik een ander hondje van de groep aankomen. Ik wilde dit hondje enthousiast begroeten en nam een sprint… ik was even vergeten dat mijn baasje aan mij vast zat… ze kreeg een ruk, werd gelanceerd en kwam met een plof languit op de grond… Oeps!
Nu houdt ze mij beter in de gaten en moet ik netjes naast haar blijven zitten.
Dat vind ik best lastig nog.
Ik leer ook om wel te trekken als we aan het Canicrossen zijn. Hiervoor gebruikt mijn baasje het commando GO. Het is erg leuk om te mogen trekken en ik ren het liefst vooraan. Hier moet mijn baasje nog wat op oefenen, ze is nog niet zo snel.
Dat ze niet zo snel is, geeft helemaal niks! Het belangrijkste vinden wij, is dat we het leuk hebben samen. We worden steeds een beter team en leren altijd bij. Onze 1ste canicross wedstrijd, for fun, was erg leuk! Alle teams van Cani gRunn hebben genoten en het fantastisch gedaan.
Wij hopen iedereen komend jaar terug te zien en een gezellig en sportief 2018 tegemoet gaan met ons allen.

En wij wensen iedereen natuurlijk een te gek, liefdevol, gezond en sportief 2018 toe!

High five!

Team Nina & Wendy
Cani gRunn     Nina 3j

Wendy P. 30.12.2017