Dank Jan voor deze geweldige loopgroep. Een unieke groep waarbij het samen doen voorop staat, het delen van ervaringen en positieve enthousiasme. Of je nu alleen of met iemand moet rennen, of je langzaam of supersnel bent. Het is werkelijk een unieke groep van warme lieve mensen.
Gister heb ik de loopgroep in het zonnetje gezet voor 800 professionals, positieve reclame!
m of supersnel bent. Het is werkelijk een unieke groep van warme lieve mensen.
Gister heb ik de loopgroep in het zonnetje gezet voor 800 professionals, positieve reclame!

Gister had ik de eer voor 800 professionals te mogen spreken over doen, durven en delen tijdens een conferentie van Alles is gezondheid.
Een prachtige gelegenheid om Uniek Sporten goed op de kaart te zetten en de kanjers die dit mogelijk maken in het zonnetje. Buddy’s dank voor jullie enthousiasme en bereidheid letterlijk een helpende hand te bieden!

Nicole K. 08.02.2018