Meer info over de trainingen

Trainers & Trainingsschema’s

Trainers

Jan Douma

Hoofdtrainer Loopgroep gRunn

Al een aantal jaren loop ik met veel passie en plezier door Nederland en de rest van Europa. Het meest avontuurlijk vind ik trailrunning, hier houd ik me het liefst mee bezig. Lekker door de heuvels in Italië of over het strand van Ameland rennen en genieten van de leuke mensen en mooie omgevingen. Als sportverzorger ben ik in november 2011 toegevoegd aan de medische staf van het 4 mijl team. Ik ben erg trots op dit topteam met leuke ambitieuze atleten en om de trainers te mogen ondersteunen. De atleten van dit team presteren op olympisch, europees en nationaal niveau. Tevens ben ik hoofdtrainer van de enthousiaste loopgroep gRunn in de stad Groningen. “Dit is mijn passie en ik hoop dat ik mijn kennis en kunde met jullie mag delen”.

Egbert Euving

Trainer Loopgroep gRunn

Vanaf 2004 ben ik trainer loopgroepen. Daarnaast ook praktijkbegeleider voor het opleiden van nieuwe trainers. In een periode van 14 jaar heb ik 16 marathons gelopen. Hardlopen is dus een passie waar ik enorm blij van wordt. Training geven is enorm leuk om de opgedane kennis over te brengen. 

Anneke Koops-Kruijer

Trainer Loopgroep gRunn

Sport en bewegen is deel van mijn leven, van kleins af aan heb ik verschillende sporten beoefend, van ballet tot schaatsen. Voor de lol, met een missie, op recreatief en (lang geleden) op topsport niveau.  De uitdaging, uitlaatklep, ontmoeting, plezier en het verbeteren/behouden van zowel fysieke en mentale gezondheid vind ik heel belangrijk!

Mijn grootste passie is hardlopen, het liefst over onverharde paden door de bossen en de duinen!

Ik deel graag mijn passie en kennis en vindt het heel leuk om trainingen te bedenken en te geven. Bij Loopgroep gRunn zit ik dan ook op een fijne plek.  En mag ik, roulerend, met mijn collega trainers, de interval/loopscholing/kracht training verzorgen.

Naast mijn werk als aardbevingscoach Jeugd en Gezin, run ik een praktijk voor leefstijl coaching, running therapie, emotieregulatie therapie (hartcoherentie) en doe ik aan winterzwemmen/koud water training.

Tot ziens bij de gRunners!

Ineke Plant

Trainer Loopgroep gRunn

Ongeveer 25 jaar geleden ben ik begonnen met hardlopen. Ik vind het heerlijk om buiten te zijn, en hardlopen is voor mij een plezierige manier om geestelijk en lichamelijk gezond te blijven.

Om mijn looptechniek te verbeteren ben ik in 2013 lid geworden van Loopgroep gRunn. Ik loop zelf vooral lange afstanden (marathon en langer), en ik deel mijn kennis en ervaring graag met anderen. Dus als je je grenzen eens wilt verleggen wil ik je graag adviseren!

Bij loopgroep gRunn geef ik samen met twee andere trainers de donderdagtraining.

Tot ziens bij de training!

Björn Nuiver

Trainer Loopgroep gRunn

Sporten doe ik al van jongs af aan. Van voetballen (veld en zaal) via tennissen en squash naar wielrennen tot het hardlopen. 

Hardlopen is fantastisch, zowel op de verharde weg als door de bossen over onverharde ondergrond.  

Hardlopen is een geweldige manier om je mentale en fysieke conditie te verbeteren. Het lopen met een prachtige groep enthousiastelingen van de loopgroep Grunn voegt hieraan nog een extra dimensie toe.   

Sinds kort mag ik ook samen met mijn medetrainers trainingen voorbereiden en verzorgen. Erg leuk en leerzaam en ik wil mij hierin dan ook graag verder ontwikkelen. 

 

Ik kijk ernaar uit jullie te ontmoeten bij de trainingen!

 

Marjon Niessen

Trainer Loopgroep gRunn

Van kleins af aan ben ik al in beweging. Dit resulteerde er (automatisch) in dat ik op de ALO ben opgeleid tot docent lichamelijke opvoeding. Het leukste onderdeel om te geven bij LO vond ik altijd het hardlopen door het bos, van de paden af. Je kan me ook niet gelukkiger krijgen dan met me te gaan trailen in de bergen. Omdat ik drie jaar geleden mijn lopen wilde verbeteren, heb ik me aangesloten bij loopgroep Grunn. Inmiddels geef ik daar ook trainingen. Ik vind het belangrijk dat iedereen mee kan doen op zijn/haar eigen niveau. Met mijn achtergrond in het trailen, ben ik niet bang om met de groep van de paden af te gaan of de Kardingebult te bedwingen. 

Gerald Plein

Trainer Loopgroep gRunn

Nog niet Bekent

Trainingsschema’s

Dinsdag van 19.15-20.15 uur: Interval, Krachttraining, Loopscholing en Sprinttrainingen

Woensdag van 19.00-21.00 uur: Wandeltraining, Wandelende tak

Donderdag van 19.15-20.15 uur: Tempoduurtraining

Zondag van 09.30-10.00 uur en 10.00-11.30 uur: Langzame duurlopen