Trainingen - Loopgroep gRunn

Ga naar de inhoud
Trainingen
 
Hardlopen

Er wordt drie keer per week getraind en naast de trainingen worden er ook evenemnten georganiseerd door de gRunners. Op onze site en via FaceBook houden wij de evenementen bij zoals samen naar een loop wedstrijd gaan, op een borrel avond bijeenkomen, lang weekend weg met de groep voor een trail run of marathon of een dag trip naar Duitsland. Op deze manier worden verschillende routes gelopen en nieuwe gebieden ontdekt op een gezellige en sportieve manier.

Hardloop trainings tijden:
Dinsdag 19.15-20.15 – loopscholing en tempotraining
Donderdag 19.15-2015 – duurloop met tempoversnellingen
Zondag 9.30 – 11.00 – rustige duurloop men kan starten om 9.30 / 10.00 afhankelijk van jouw conditie. Je kunt een half uur, een uur of anderhalf uur lopen

Sportief wandelen

Deze groep bestaat uit ongeveer 10 leden van de 40+ of andere leden die van hardloop blessure herstellen. Jan Douma geeft een training waarin wandel techniek en kracht training aan de orde komt. Je loopt mooie afwisselende wandel routes in de omgeving van Kardinge.

Sportief wandelen trainings tijd:

Maandag 19.00 – 20.00 – wandel techniek en kracht training
Donderdag 10.00 – 11.00 – vanuit WIJ Beijum, Ilsebrandtsheerd 96, 9737 LK Groningen

Training schema's

Training schema's kunnen samen met een trainer samengesteld worden voor meer vragen benader de desbetreffende trainer.

Andere activiteiten

De loopgroep gRunn organiseert ook een aantal keren per jaar in samenwerking met partners clinics, korte cursussen, lezingen en sociale bijeenkomsten. De data worden via FaceBook, whatsapp en/of email gecommuniceerd. Je kunt je dan opgeven voor een trailrun cursus, Vibram 5 finger schoen, een lezing of gezellige borrel via de loopgroep of Steenbok Sport.
KvK nummer:
70786089
info@loopgroepgrunn.com
Created by EdEux
Terug naar de inhoud